De Verhuismakelaar

Testimonials

Van Bergen cs Accountants en BelastingadviseursVan Bergen cs Accountants en Belastingadviseurs te Nijmegen
“Bij verhuizen komt op organisatorisch vlak meer kijken dan wij in eerste instantie dachten. Het zorgdragen van de juiste spullen op de juiste plaats, het inhuren van de juiste personen op het juiste moment, het instrueren van het personeel op de juiste wijze, het organiseren van het sleutel- en ontruimingsplan en ga zo maar door. Zaken die bij een verhuizing geregeld moeten worden, maar die voor ons geen dagelijkse kost zijn. De Verhuismakelaar regelde dat allemaal voor ons tot in de puntjes. Wij hadden er geen omkijken naar, zodat wij ons bezig konden houden met de werkzaamheden waar wij goed in zijn en De Verhuismakelaar met de werkzaamheden waar zij goed in is. Het zal u duidelijk zijn; de dienstverlening van De Verhuismakelaar levert de afnemers geld op!”
J.J.M. van Bergen RA, vennoot Van Bergen cs Accountants en Belastingadviseurs te NijmegenNederlands Politiemuseum Nederlands Politiemuseum te Apeldoorn
“De Verhuismakelaar heeft een zeer grote verhuizing begeleid van het Nederlands Politie Museum in Apeldoorn. Naast een expositie, een kantoor en een werkplaats, werden daarbij ruim 130.000 kwetsbare en diefstalgevoelige historische voorwerpen van drie verschillende locaties naar één nieuw onderkomen overgebracht. Voor ons was daarbij essentieel dat alle voorwerpen in alle stadia van de verhuizing traceerbaar moesten blijven. Een goede fasering van alle stadia van het proces moest de normale voortgang van onze werkzaamheden garanderen. Een uitmuntende communicatie met en tussen de medewerkers was daarvoor onontbeerlijk. Aan iedereen voor wie een goede informatievoorziening tijdens het - vaak ingewikkelde - proces van een verhuizing van belang is, beveel ik De Verhuismakelaar aan!”
Taco Pauka, directeur Nederlands Politie Museum te ApeldoornPompkracht uitzendorganisatiePompkracht uitzendorganisatie te Amersfoort
“We hadden net een verdieping van 300m² in een voormalig bankgebouw gehuurd en die ruimte moest volledig ingericht worden. Om de art-impression van ons reclamebureau Dizain te realiseren was er nog veel werk aan de winkel. Dit betekende onder andere dat we kabels moesten trekken en wanden, plafonds en keukens moesten plaatsen. Ook het schilderwerk en het uitzoeken en leggen van de vloerbedekking kwamen nog op ons af. Daarnaast dienden onze internet- en telefoonverbindingen en de inventaris verhuisd te worden naar de nieuwe ruimte en diende het pand conform de huurovereenkomst opgeleverd te worden. Dit alles binnen zeven weken. Binnen Pompkracht konden en wilden we niemand daarvoor vrij maken. We hadden de ervaring nu eenmaal niet en wilden geen omzet missen. Via internet kwam ik bij De Verhuismakelaar terecht. Een gesprek met Rowan Brink leverde precies op wat ik voor ogen had: hij coördineerde alles, stelde de noodzakelijke planningen op en communiceerde met alle betrokken partijen. Nu, een week eerder dan onze prognose, zitten we in ons nieuwe pand. Alles staat op de juiste plaats en werkt naar behoren. De materialen zijn opgeruimd en alles is schoon.De verhuizing was inderdaad een fluitje van een cent….”
Hendrik Witteveen, directeur Pompkracht uitzendorganisatie te Amersfoort
Specialist in verhuizen
laatst bijgewerkt: 25 november 2015